real madrid bellingham trøje Dr. Sogut er forståeligt nok

real madrid bellingham trøje Dr. Sogut er forståeligt nok skuffet over kommentarerne og har benyttet lejligheden til at give et stikkende svar til en mand, der taler ude af tur i en eksklusiv udtalelse til Goal.

Han sagde: “Kommentarerne fra hr. Hoeness går fuldstændig glip af pointen, da de absolut intet har med fodbold at gøre. Han forsøger at aflede opmærksomheden væk fra det virkelige spørgsmål, spørgsmålet om racisme og diskrimination i Tyskland, som genopstår igen. i det tyske hverdagssamfund.

“Som Mesut sagde i sin udtalelse, accepterer han rimelig og retfærdig kritik af sin fodbold, og behandler det som en del af jobbet. Hr. Hoeness kan dog ikke engang give noget egentligt bevis for at bakke op om hans tåbelige udtalelser, der er klart overdrevne. I I denne sag er statistikken klar. Treogtyve mål, 40 assists – hvilket er en tysk rekord – og fem gange årets tyske spiller – hvoraf tre kommer efter 2014.

“Han hævder, at Mesut har været et ‘spøgelse’ i årevis, men hvilket ‘spøgelse’ vinder alle disse priser og har så stor succes? Mesut skabte flere chancer i verdensmesterskabet i 2018 per 90 minutter end nogen anden spiller, men selvfølgelig , han fremhæver real madrid tøj børn ham for kritik. Som præsident for Bayern München er det ikke bedst at fokusere på sine egne spilleres præstationer, da otte af det tyske hold spiller for klubben.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*