haaland trøje børn “I de andre ligaer er det klart,

haaland trøje børn “I de andre ligaer er det klart, at alle havde tid til at forberede sig til starten på den nye sæson. Det er nødvendigt at beskytte de hold, der kan nå langt om det franske mesterskab, uanset om det er Paris eller et andet hold.

“Vi vidste allerede, inden vi stod over for Lens, at vi ikke ville være i stand til at spille vores bedste. Det samme for Marseille, selvom vi ville yde det maksimale. Uden en preseason var det meget svært. Nu begynder vi at blive lidt bedre, lidt efter lidt kommer vi tilbage til den fodbold, vi spillede i sidste sæson.”

Verratti har nu spillet 318 kampe for PSG, hvor italieneren nu er blandt de fem bedste spillere i klubbens historie, når det kommer til optrædener. Midtbanespilleren, der kom til PSG, kom til klubben fra Pescara i 2012, hvor han øjeblikkeligt blev en integreret del af syv Ligue 1-titler.

“Det betyder meget, at være en af ​​de spillere, der har båret denne trøje mest, er noget smukt,” sagde han. Det betyder, at vi har tilbragt mange år sammen, at vi har vundet mange titler, og jeg er stadig ung i fodbold, jeg er kun 27 år gammel, så jeg håber at inter miami børn kunne spille meget mere, at vinde endnu mere.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*