inter miami trøje børn Mod Arsenal har Solskjær ingen nye

inter miami trøje børn Mod Arsenal har Solskjær ingen nye spillere at bruge. Han kan have Paul Pogba tilbage, og ligesom det var for Jose Mourinho, kunne det være forskellen mellem succes og fiasko at finde en måde at få det bedste ud af ham på.

Solskjærs tilgang har formentlig været den bedste ved hånden. Han har været ubønhørligt positiv og fyldig i sin ros til VM-vinderen. I stedet for at underordne ham eller droppe ham spidst, har han sat ham i centrum af holdet, når det er muligt.

Da disse to hold mødtes tidligere i denne sæson, var Pogba med for sidste gang, før hans langvarige skadesproblemer startede. Hvis han skulle vende tilbage på sit bedste, ville en top-4-placering virke mere sandsynlig. Der er dog ingen garanti for, at Pogba overhovedet vil være i klubben ved udgangen af ​​transfervinduet.

Hvorvidt Solskjær kan skabe den tiltrængte ansøgning fra Pogba for inter miami trøje messi børn resten af ​​sæsonen er langt fra klart. Efter et år i ledelsen er det et vidnesbyrd om den vanskelige natur af de problemer, han står over for, at han kun har gjort ubetydelige fremskridt for at overvinde sin største forhindring.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*