manchester city tøj børn Under et interview med The Times

manchester city tøj børn Under et interview med The Times tilbød den franske internationale et indblik i, hvordan han beskæftiger sig med racistiske overgreb på regelmæssig basis.

“Ja, jeg har [oplevet racisme]. Når jeg ser andres reaktion, tænker jeg bare over det – ‘ville jeg gøre det eller ej’,” begyndte Pogba.

“Det er trist at se det. Virkelig trist at se det på fodboldbanen. Når de fans, der gør det, har de endda sorte mennesker på deres hold, er det endnu mere trist at se det. De respekterer ikke spilleren og Jeg troede bare, at de er racistiske eller uvidende, eller de vil bare ikke have dig til at præstere godt smil.

“Jeg har en historie, vi havde en kamp mod Fiorentina, og jeg kom lige fra bænken, og nogen lavede nogle lyde, måske som en abe, jeg sagde ‘hvorfor’? Jeg gav ham bare min trøje, og til sidst var de glade. og klappede for mig. Jeg beder bare for dem og [prøver] at få manchester city trøje folk til at forstå, at vi bare nyder at spille fodbold. Jeg forstår, at deres hold skal vinde, men der er en anden måde at tiltrække opmærksomhed på er virkelig lav I 2019 er den virkelig lav.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*