messi argentina trøje Manchester United er blevet opfordret til at

messi argentina trøje Manchester United er blevet opfordret til at omfavne deres lysere fremtid ved at udnævne Edwin van der Sar som sportsdirektør, hvor klubben er gået videre fra Jose Mourinho og hans forelskelse i at “leve i fortiden”.

De Røde Djævle skilte selskab med en portugisisk træner i december efter at have set en mand, der havde leveret tre trofæer i sin debutkampagne på Old Trafford, undlade at bygge videre på dette grundlag.

Mourinho er en bevist vinder, med succeser i hele Europa, men hans tilsyneladende modvilje mod at ændre sine måder og bevæge sig med tiden førte til, at han tog United baglæns.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Ole Gunnar Solskjær har hjulpet med at genfinde fremdriften, messi argentina trøje vm mens han fungerede som midlertidig boss, men det anses for at være afgørende, at United får det næste permanente lederopkald på plads og henter et andet kendt ansigt til at fungere som en bro mellem bestyrelseslokalet og dugout.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*