messi miami trøje Manchester United kan ånde lettet op efter

messi miami trøje Manchester United kan ånde lettet op efter bekræftelse fra det brasilianske fodboldforbund, at Alex Telles er testet negativ for coronavirus.

De Røde Djævle udsendte en erklæring mandag eftermiddag som svar på rapporter i Brasilien om, at venstrebacken var testet positiv for Covid-19, mens han var på international tjeneste med sit hjemland.

Telles kom fra bænken for at være med i Brasiliens 1-0-sejr over Venezuela i VM-kvalifikationen i fredags, men han dukkede op som tvivlstilfælde til den anden kamp i landskampspausen mod Uruguay tirsdag efter at have produceret en positiv Covid-19-test.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Det brasilianske forbund sagde, at Telles ville gennemgå en anden test, messi miami trøje børn før der blev truffet en beslutning om, hvorvidt han kunne rejse med holdet til VM-kvalifikationskampen mod Uruguay i Montevideo.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*