real madrid bellingham trøje Manchester City vil forsøge at holde presset

real madrid bellingham trøje Manchester City vil forsøge at holde presset på Liverpool i toppen af ​​Premier League, når de er vært for et Arsenal-hold, der har præsteret godt i denne sæson. Pep Guardiolas mænd blev chokeret 2-1 af Newcastle i tirsdags, men de rødes manglende evne til at at overvinde Leicester den følgende dag betyder, at de stadig er i kontakt. City ved, at eventuelle yderligere udskridninger kan være fatale, selvom deres næste opgave er en af ​​de mest prøvelser, de vil stå over for inden afslutningen af ​​kampagnen, når de tackler Gunners, som har deres egen dagsorden, når de jagter Champions League-pladserne næste periode. Ingen af ​​siderne har råd til at give en tomme, men hvem vil komme ud i toppen?

Kamp Manchester City v ArsenalDato søndag den 3. februar Tid 16:30 GMT / 11:30 ETSream (kun USA) fubo TV (7-dages gratis prøveperiode)
TV-kanal, livestream og hvordan man ser
I USA (USA) kan spillet ses live og on-demand med fuboTV (7-dages gratis prøveperiode).

Nye brugere kan tilmelde sig en gratis syv-dages prøveversion af live-sportsstreamingtjenesten, real madrid tøj børn som kan tilgås via iOS, Android, Chromecast, Amazon Fire TV, Roku og Apple TV samt på en webbrowser.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*